Kunstboeket Ivy Lee

€116,95 €93,56
Artikelcode 11020007
Kunstboeket Ivy Lee met kunstbloemen in gele, oranje en roze tinten - exclusief vaas
Levertijd: Verzending binnen 3 werkdagen

Kunstboeket Ivy Lee bestaat uit Hibiscus kunstbloemen in drie levendige kleuren: roze, oranje en geel. De mooie, volle Hibiscus bloemen geven dit boeket een rijkelijk gevulde uitstraling. Elke bloem is met oog voor detail gemaakt en geeft een realistische en natuurlijke uitstraling. Het contrast tussen de verschillende kleuren creëert een levendig en opvallend effect dat direct de aandacht trekt. Of het nu als decoratie in huis, op kantoor of bij speciale gelegenheden wordt gebruikt, dit kunstboeket voegt sfeer toe aan elke omgeving. Het boeket bestaat uit 9 losse bloemstelen:

  • 3 stuks kunstbloem Hibiscus roze (82 cm) 
  • 3 stuks kunstbloem Hibiscus oranje (82 cm)
  • 3 stuks kunstbloem Hibiscus geel (82 cm)

Specificaties kunstboeket

Hoogte: 80 cm
Kleur: Oranje, roze en geel
Materiaal: Zijde en kunststof

Advies vaas

We adviseren om het kunstboeket in een vaas tussen de 30 en 40 cm hoog te schikken. Een smalle hals met een diameter van circa 10 cm zorgt ervoor dat het boeket mooi bij elkaar gebonden blijft. Let op: Onze kunstboeketten worden geleverd exclusief vaas. Heb je nog geen bijpassende vaas? Neem dan een kijkje in onze collectie vazen. Het kunstboeket zoals op de eerste productfoto is opgemaakt in vaas Chey pastel oranje met diameter 25 cm en hoogte 35 cm.

Verpakking

Wij pakken ieder kunstboeket zorgvuldig in, zodat dit netjes bij jou thuisbezorgd wordt. Onze boeketten worden met de hand bij elkaar gebonden en verpakt in een stevige doos. Daarnaast hebben we tips & tricks op een rij gezet voor onder andere het schikken van een kunstboeket en het schoonmaken van kunstbloemen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen