Kunstboeket Millie Rose

€191,95 €153,56
Artikelcode 11900001
Kunstboeket Millie Rose met lichtroze pioenrozen - exclusief vaas
Levertijd: Verzending binnen 3 werkdagen

Kunstboeket Millie Rose is een echte klassieker! Een boeket van 17 pioenrozen in een zachte lichtroze kleur bij elkaar gebonden met een luxe lint. Rozen staan symbool voor liefde en passie, dus dit boeket is perfect als bruidsboeket of als geschenk om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. Doordat het boeket strak bij elkaar is gebonden, is het goed in de hand te houden maar uiteraard kan het ook in een vaas worden gezet. Als mooie toevoeging kan het kunstboeket eventueel verrijkt worden met eucalyptus takken of gipskruid.

Specificaties kunstboeket

Hoogte: 40 cm
Kleur: Lichtroze
Materiaal: Zijde en kunststof

Advies vaas

We adviseren om het kunstboeket in een vaas tussen de 25 en 30 cm hoog te schikken. Een smalle hals met een diameter van circa 10 cm zorgt ervoor dat het boeket mooi bij elkaar gebonden blijft. Let op: Onze kunstboeketten worden geleverd exclusief vaas. Heb je nog geen bijpassende vaas? Neem dan een kijkje in onze collectie vazen.

Verpakking

Wij pakken ieder kunstboeket zorgvuldig in, zodat dit netjes bij jou thuisbezorgd wordt. Onze boeketten worden met de hand bij elkaar gebonden en verpakt in een stevige doos. Daarnaast hebben we tips & tricks op een rij gezet voor onder andere het schikken van een kunstboeket en het schoonmaken van kunstbloemen.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen