Particulier

Particulier

Het is niet altijd mogelijk om natuurlijke planten in je interieur te integreren omwille van te weinig daglicht, geen ideale omstandigheden voor echte planten of omdat onderhoud ervan geen optie is. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan kunstplanten en kunstbloemen van hoge kwaliteit. Deze zijn stuk voor stuk door ons geselecteerd waarbij de focus voornamelijk ligt op een realistische en natuurlijke uitstraling.

Kunstplanten kopen

De ontwikkeling van kunstplanten en kunstbloemen is de afgelopen jaren enorm verbeterd. De producten worden gemaakt van diverse (natuurlijke) materialen van hoge kwaliteit en zijn verfijnd tot in de kleinste details. De realistische uitstraling in combinatie met de vele voordelen maken dat kunstplanten en kunstbloemen steeds meer geaccepteerd worden en een steeds meer een vast onderdeel zijn van het interieur. In onze webshop vind je een gevarieerd aanbod voor het online kopen van kunststelen, kunsttakken, kunstbloemen, kunstplanten, vazen en potten. Daarnaast hebben we een mooie en unieke collectie van zelf samengestelde kunstboeketten.

Online kunstplanten

Onze kunstplanten worden zorgvuldig ingepakt in stevige kartonnendozen zodat de kunstplanten geen beschadiging oplopen tijdens de verzending. Een kunstplant vraagt om wat tijd en aandacht voordat je deze een mooi plekje in huis geeft. Het is belangrijk om de stelen en bladeren mooi uit te vouwen. Wij raden altijd aan om een kunstplant in een mooie pot of mand te zetten en deze af te werken met een passend bodembedekker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtsnippers, sierstenen of hydrokorrels.

Onze winkels

Naast onze online webshop, zijn onze producten ook verkrijgbaar in fysieke winkels. Als partner van Loods 5 bieden wij onze producten momenteel bij vier verschillende verkooppunten aan. Op deze locaties is het mogelijk om producten te zien, te voelen en inspiratie op te doen. 

Onze winkels

Loods 5 Amersfoort
Euroweg 1
3825 HA Amersfoort

Loods 5 Duiven
Cartograaf 14
6921 EZ Duiven

Loods 5 Maastricht
Sphinxcour 5
6211 XZ Maastricht

Loods 5 Sliedrecht
Leeghwaterstraat 69
3364 AE Sliedrecht

Loods 5 Zaandam
Pieter Ghijsenlaan 14B
1506 PV Zaandam

Advies op maat

Wij denken graag mee bij de ideeën en wensen van particuliere klanten op het gebied van interieurbeplanting met kunstplanten, kunstbomen, kunstbloemen en aanverwante producten. Op basis van de huidige interieurstijl en specifieke wensen bedenken wij een passend groen en/of bloemenplan. Wij geven advies op maat via de mail, een videocall of een persoonlijk bezoek. Afhankelijk van de locatie zijn hier bijkomende kosten aan verbonden. Wij werken in dit geval altijd met een startbudget.