Zakelijk

Zakelijk

FloraWorks verzorgt interieurbeplanting voor zakelijke klanten op maat. Wij creëren, leveren en plaatsen een breed assortiment aan kunstplanten, kunstbomen, kunstbloemen, groene wanden, plantenpakken, potten en vazen. Wij kiezen bewust voor het gebruik van kunstgroen en gepreserveerde natuurmaterialen. Deze producten zijn toegankelijk, onderhoudsvrij, hebben een lange levensduur en worden bovendien steeds natuurgetrouwer. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in de meest uiteenlopende sectoren zoals, recreatieparken, kantoren, horeca, winkels, zorginstellingen, gemeentes en scholen. Wij zijn gevestigd in Geldermalsen van waaruit wij projecten realiseren door zowel heel Nederland alsook in het buitenland.

Projectmatige kunstbeplanting vraagt om een professionele aanpak en vergt kennis en ervaring van interieur en styling, montage, akoestiek en duurzaamheid. Zakelijke opdrachten starten veelal met een kennismakingsgesprek op locatie. Op die manier krijgen wij een goede indruk van de ruimte, de lichtinval en de bestaande wensen. Deze vullen wij aan met ideeën voor passende groenoplossingen. Daarbij houden we rekening met de functie van een ruimte, de beoogde sfeer en de mogelijkheden voor montage. Wij realiseren projecten van diverse formaten en hebben ervaring in het uitwerken van groenconcepten voor bedrijven met meerdere locaties. In dat geval stellen we een basis beplantingsplan op welke we als leidraad voor iedere locatie gebruiken. Standaardisering, efficiëntie en nieuwe locaties snel kunnen uitrollen spelen daarbij een belangrijke rol.

Door ons volledig te specialiseren in het gebruik van kunstgroen hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd in deze specifieke markt. Wij bieden een uitgebreid, divers en kwalitatief assortiment. Onze mensen zijn bekwaam in de toepassing van kunstplanten en kunstbloemen en besteden veel tijd en aandacht aan het modelleren van de planten en het schikken van de bloemen. Door onze expertise, ervaring en kennis op het gebied van kunstbeplanting zowel in de particuliere als ook in de zakelijke markt is FloraWorks een geschikte partner voor de (her)inrichting van uw of bedrijfspand/kantoor met kunstgroen.

Waarom je met ons wilt samenwerken

Maatwerk We zijn goed in het leveren van maatwerk. Onze groenoplossingen worden toegespitst op de specifieke wensen van de klant.
Enthousiast team We hebben een jong en betrokken team en volgen de ontwikkelingen in de markt van interieurbeplanting op de voet.
Service Wij hechten veel waarde aan het verlenen van een klantvriendelijke en professionele service aan onze klanten.

Onze klanten