Kunstplanten - Hangplanten

Onze collectie hangplanten bestaat uit een divers aanbod kunst hangplanten van verschillende lengtes.

Sorteren op:
Sorteren op:

Onze collectie kunst hangplanten

Onze collectie kunst hangplanten biedt een breed scala aan diverse soorten hangende kunstplanten met een realistische uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een hangplant met grote bladeren zoals een Scindapsus of een Tradescantia of een hangplant met kleine, delicate bladeren, zoals een Ficus of Rhipsalis, onze collectie biedt het allemaal.

Kamer- en kantoorhangplanten

Onze hangende kunstplanten zijn geschikt voor elk interieur: Of je nu een modern appartement hebt, een gezellige woning, een kantoor- of leisure ruimte, hangplanten passen in elke omgeving en kunnen op veel verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding van een hoekje in de woonkamer, keuken of badkamer. Maar ook voor de aankleding van hoekjes en ruimtes in kantoren en horecagelegenheden zijn kunst hangplanten ideaal.

Aankleding met kunst hangplanten

Omdat een hangplant naar beneden groeit is het leuk om deze op hoogte te plaatsen of ergens tegenaan te laten groeien. Zo maak je gebruik van verticale ruimte en voeg je groen toe zonder vloeroppervlak in beslag te nemen. Onze hangplanten zijn bijvoorbeeld leuk te combineren met onze collectie wandpotten of hangpotten. De pot hang je op aan het plafond, aan een balk of aan een wand en kun je vervolgens vullen met hanggroen voor een leuk effect. Daarnaast is het ook leuk om hangplanten subtiel over de rand van een plank of kast te laten vallen voor een speels effect. Ook werk je er ongewenste objecten, zoals buizen of stopcontacten, op een natuurlijke manier mee weg. Daarnaast worden onze hangplanten ook gebruikt voor het creëren van verticale groene wanden met kunstgroen. Door klimplanten zoals klimop of tradescantia in gaaspanelen te steken creëer je van iedere muur een groene eyecatcher.

Je kunt kunst hangplanten voor binnen en buiten gebruiken. Wel adviseren we om ze buiten uit direct zonlicht en regen te houden, door ze bijvoorbeeld onder een afdak of overkapping te plaatsen. Onze kunst hangplanten worden ofwel met een ophangmechanisme geleverd of zijn middels een steeltje makkelijk te bevestigen in een gaaspaneel, wandpot of sierpot. Voor de vulling van een wandpot of sierpot gebruiken wij piepschuim of aosis steekschuim, dit is ideaal om je kunstplant in te bevestigen.

De voordelen van hang kunstplanten

Onze kunst hangplanten zijn gemaakt met veel aandacht voor detail. Ze zijn zo natuurgetrouw dat je nauwelijks het verschil zult merken met echte planten. Het enige wat ze nodig hebben, is af en toe een stofdoek om hun frisse uitstraling te behouden. Ze hebben geen behoefte aan water, bemesting of zonlicht. Met een kunstplant investeer je in blijvende decoratie die jarenlang meegaat. Daarnaast hoef je ook geen rekening te houden met allergieën of huisdieren,

Kunstplanten hangplanten online kopen

Onze kunstplanten worden zorgvuldig ingepakt, zodat de kunstplanten geen beschadiging oplopen tijdens de verzending. Bestellingen bij FloraWorks worden standaard binnen 1 tot 2 werkdagen verwerkt zodat jouw nieuwe aankoop snel in huis is. Indien een afwijkende levertijd geldt, staat dit bij het individuele product vermeld. Bij een bestelling met een waarde boven de €25 wordt de bestelling gratis verzonden.