Projecten

Projecten

Wij richten ons met veel enthousiasme op het ontwerpen, leveren en inrichten van groene omgevingen, van kleine kantoren tot grote leisure concepten. Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van kunstbeplanting, kunstbloemen en gepreserveerd mos. Bekijk hieronder een greep uit onze projecten voor een indruk van de verschillende mogelijkheden op het gebied van interieurbeplanting met kunstgroen.

De voordelen van projectbeplanting met kunstplanten

Hoogwaardige kwaliteit Wij werken uitsluitend met kunstgroen en kunstbloemen van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten hebben een realistische uitstraling.
Weinig onderhoud Onze kunstplanten en kunstbloemen bieden gemak, vragen nauwelijks om onderhoud en zijn dier-, kind- en allergievriendelijk.
Lange levensduur Kunstplanten hebben een lange levensduur en zijn daarmee veelal een duurzamer en goedkoper alternatief ten opzichte van echt groen.

Interieurbeplanting met kunstplanten

FloraWorks verzorgt interieurbeplanting voor bedrijven op maat. Wij maken, leveren en plaatsen een breed assortiment aan kunstplanten, kunstbomen, kunstbloemen, groene wanden, moswanden en aanverwante producten zoals potten, grote plantenbakken, roomdividers en vazen. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in de meest uiteenlopende omgevingen zoals, recreatieparken, kantoren, horeca, retail, zorginstellingen, gemeentes en scholen in zowel binnen- als buitenland.

De voordelen van kunstbeplanting

Interieurbeplanting speelt een essentiële rol in de beleving van een ruimte. Beplanting complimenteert het interieur en voegt sfeer toe aan een omgeving. Wij verzorgen zowel het ontwerp als de uitvoering van groene totaalconcepten en kunnen beplantingsprojecten van A tot Z realiseren. In onze projecten kiezen wij bewust voor het gebruik van kunstplanten, kunstbomen, kunstbloemen en gepreserveerde natuurmaterialen. Kunstgroen is toegankelijk, onderhoudsvrij, heeft een lange levensduur en wordt bovendien steeds natuurgetrouwer. Oog voor detail, een brede kennis van de markt en strenge kwaliteitscontroles stimuleren ons om uitsluitend met producten van hoogwaardige kwaliteit te werken.

Waarom je met ons wilt samenwerken

We hebben een jong, enthousiast en betrokken team en zijn goed in het ontwerpen en leveren van maatwerk. We besteden veel aandacht aan het bedenken en creëren van unieke groencreaties, hierbij houden we rekening met de juiste samenstellingen, materiaal- en kleurkeuzes van zowel de beplanting als de aanverwante producten. We kijken eventueel ook graag mee bij de ideeën en plannen van interieurarchitecten en projectinrichters. Aan de hand van de nieuwste trends op het gebied van (kunst)groenvoorziening en klant specifieke wensen verbinden wij het beplantingsplan met het interieur.

Met onze aanpak maken we het verschil. Onze offertes worden met zorg opgesteld en zijn erop gericht om een goed beeld van het beoogde eindresultaat te schetsen. Tijdens de realisatie van het project streven we naar een hoog afwerkingsniveau. Om de producten zo natuurgetrouw uit te laten komen besteden we veel aandacht aan het modelleren van de kunstplanten en werken we plantenbakken af met de gewenste bodembedekkers. Ons afwerkingsniveau onthult zich niet alleen bij de eerste aanblik maar is ook gericht op de lange termijn. Wij dragen zorg voor een stevige constructie en bieden klanten een op maat gemaakt schoonmaakplan inclusief verschillende accessoires aan.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van kunstbeplanting? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over projectbeplanting met kunstgroen.