Kunstplant Bonzai (48 cm)

€105,95
Artikelcode 21500001
Kunstplant Bonzai met groene naalden (48 cm) in pot
Levertijd: Verzending binnen 3 werkdagen

Ben jij op zoek naar een duurzaam alternatief voor gewone planten, waarbij de gedetailleerde structuur zo goed mogelijk benaderd wordt? Dan zijn de kunstplanten van FloraWorks perfect voor jou! Wij selecteren onze kunstplanten namelijk op basis van kwaliteit en uitstraling. Of je nu groen wilt toevoegen aan je werkplek, een leuk accent wilt geven aan je woonkamer of op zoek bent naar leuke aankleding voor je horecazaak, deze Bonzai kunstplant met groene naalden brengt sfeer in iedere ruimte!

Specificaties kunstplant

Soort: Bonzai
Lengte: 48 cm
Kleur: Groen

Verpakking

Wij pakken iedere kunstplant zorgvuldig in en gebruiken hiervoor een stevige doos, zodat jouw bestelling netjes bij jou thuisbezorgd wordt. In deze doos vind je naast jouw bestelling een flyer met een QR-code welke je kunt scannen voor tips & tricks voor onder andere het modelleren en het schoonmaken van een kunstplant.

Verzending

Onze bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt en verzonden. Bij een bestelling met een waarde boven de € 75,- wordt de bestelling gratis verzonden. Op aanvraag leveren wij kunstplanten ook gemodelleerd af op locatie. Afhankelijk van de ordergrootte wordt hier een vergoeding voor in rekening gebracht.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen