Verras je liefde met het perfecte kunstboeket

Ben je op zoek naar een verrassing voor je geliefde of voor iemand anders die een leuk én origineel cadeau verdient voor Valentijn? Neem dan een kijkje in onze collectie kunstboeketten. Boeketten van zijde bloemen worden steeds populairder. Een zijden bloemen boeket is meer dan alleen een decoratiestuk. Het is een echte blikvanger in je interieur. Onze samengestelde kunstboeketten zijn stuk voor stuk met liefde gemaakt en zijn nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden. Van romantische boeketten in rood-paarse kleuren tot speelse en kleurrijke bossen, ieder ontwerp is met veel aandacht samengesteld. Bovendien investeer je met zijde bloemen in een blijvend en duurzaam product. Een perfect cadeau voor jouw geliefde met Valentijn.

Kleurrijke zijden bloemen voor ieder interieur

In ons assortiment vind je een uitgebreide selectie van kleurrijke boeketten, variërend van levendige tinten zoals oranje, geel en roze tot meer ingetogen kleuren zoals paars, wit en koraal. Durf je een uitgesproken eye catcher neer te zetten of cadeau te geven? Kies dan voor onze gedurfde boeketten Lexie Rae, Cora Jade of Valery Wren. Voor een vleugje romantiek in je interieur is het kunstboeket Carmen Moira ideaal, terwijl kunstboeket Ellie Lore met haar blauwtinten juist zorgt voor een sfeer van kalmte en sereniteit. En voor de liefhebbers van zachte en neutrale kleuren hebben we mooie opties, waaronder kunstboeket Zoe Maree of Charlie Fay. Door deze verschillende stijlen aan te bieden, kan iedereen zijn huis  een persoonlijk en stijlvol tintje geven.

Bestel een vaas bij jouw kunstboeket en maak je look compleet

Bestel een prachtige vaas die perfect past bij jouw kunstboeket. Bij ieder boeket hebben we aantal vazen opgenomen die in combinatie met onze boeketten zijn samengesteld om jouw interieur volledig te complementeren. Het bestellen van een gerelateerde vaas bij een samengesteld kunstboeket heeft het voordeel dat je in één keer een perfect bij elkaar passende set verkrijgt. We hebben deze combinatie zorgvuldig voor je samengesteld, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw kunstbloemenboeket in de vaas een adembenemend geheel vormt. Ontdek nu onze collectie vazen en bestel jouw favoriete vaas in combinatie met een kunstboeket.

FloraWorks