Kunstplant Areca Palm driestammig (195 cm)

€263,95
Artikelcode 22000223
Kunstplant Areca Palm driestammig met groen blad (195 cm) in binnenpot

Let op, in verband met de grootte wordt dit product met een koeriersdienst verzonden. We nemen contact op voor een bezorgafspraak. Houd rekening met een levertijd van 3-5 werkdagen.

Ben jij op zoek naar een duurzaam alternatief voor gewone planten, waarbij de gedetailleerde structuur zo goed mogelijk benaderd wordt? Dan zijn de kunstplanten van FloraWorks perfect voor jou! Wij selecteren onze kunstplanten namelijk op basis van kwaliteit en uitstraling. Of je nu groen wilt toevoegen aan je werkplek, een leuk accent wilt geven aan je woonkamer of op zoek bent naar leuke aankleding voor je horecazaak, deze driestammige Areca Palm kunstplant brengt sfeer in iedere ruimte!

Specificaties kunstplant

Soort: Areca Palm
Lengte: 195 cm
Kleur: Groen

Advies buitenpot

Deze kunstplant wordt geleverd inclusief een plastic binnenpot. We adviseren om de kunstplant in een mooie buitenpot of mand te plaatsen. Voor een stevige bevestiging kan gebruik worden gemaakt van een piepschuim mal, maar ook gewone aarde volstaat. Om het geheel af te maken, kan de pot worden afgewerkt met een bodembedekker zoals verfijnde houtsnippers, gepreserveerd mos of siersteentjes. Ben je nog op zoek naar een bijpassende plantenpot of mand voor jouw kunstplant? Neem dan een kijkje in onze collecties potten en plantenmanden.

Verpakking

Wij pakken iedere kunstplant zorgvuldig in en gebruiken hiervoor een stevige doos, zodat jouw bestelling netjes bij jou thuisbezorgd wordt. Daarnaast hebben we tips & tricks op een rij gezet voor onder andere het modelleren en het schoonmaken van een kunstplant.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen