Kunstplant hangend Varen (60 cm)

€14,95 €12,71
Artikelcode 23000049
Kunstplant hangend Varen met groene bladeren (60 cm)
Levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen

Ben jij op zoek naar een duurzaam alternatief voor gewone hangplanten, waarbij de gedetailleerde structuur zo goed mogelijk benaderd wordt? Dan zijn de hangende kunstplanten van FloraWorks perfect voor jou! Wij selecteren onze kunstplanten namelijk op basis van kwaliteit en uitstraling. Of je nu groen wilt toevoegen aan je werkplek, een leuk accent wilt geven aan je woonkamer of op zoek bent naar leuke aankleding voor je horecazaak, deze Varen hangplant brengt sfeer in iedere ruimte!

Specificaties kunstplant

Soort: Varen
Lengte: 60 cm
Kleur: Groen

Advies hang- of wandpot

We adviseren om deze hangplant in een mooie buitenpot te bevestigen en deze op te hangen of op hoogte te plaatsen. De hangplant heeft een steel welke bevestigd kan worden in bijvoorbeeld een piepschuim mal of steekschuim, maar ook gewone aarde volstaat. Om het geheel af te maken, kan de pot worden afgewerkt met een bodembedekker zoals verfijnde houtsnippers, gepreserveerd mos of siersteentjes. Ben je nog op zoek naar een bijpassende pot voor jouw kunstplant welke je kunt ophangen? Neem dan een kijkje in onze collecties hangpotten en wandpotten.

Verpakking

Wij pakken iedere kunstplant zorgvuldig in en gebruiken hiervoor een stevige doos, zodat jouw bestelling netjes bij jou thuisbezorgd wordt. Daarnaast hebben we tips & tricks op een rij gezet voor onder andere het modelleren en het schoonmaken van een kunstplant.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen