Kunstplant Olijfboom (180 cm)

€391,95
Artikelcode 22000065
Kunstplant Olijfboom met groene bladeren en olijven (180 cm) in binnenpot

Ben jij op zoek naar een duurzaam alternatief voor gewone planten, waarbij de gedetailleerde structuur zo goed mogelijk benaderd wordt? Dan zijn de kunstplanten van FloraWorks perfect voor jou! Wij selecteren onze kunstplanten namelijk op basis van kwaliteit en uitstraling. Of je nu groen wilt toevoegen aan je werkplek, een leuk accent wilt geven aan je woonkamer of op zoek bent naar leuke aankleding voor je horecazaak, deze Olijfboom kunstplant met groene bladeren en olijven op echte houten stam brengt sfeer in iedere ruimte!

Specificaties kunstplant
Soort: Olijfboom
Lengte: 180 cm
Kleur: Groen
Stam: Echt hout

Advies buitenpot
Deze kunstplant wordt geleverd inclusief een plastic binnenpot. We adviseren om de kunstplant in een mooie buitenpot of mand te plaatsen. Voor een stevige bevestiging kan gebruik worden gemaakt van een piepschuim mal, maar ook gewone aarde volstaat. Om het geheel af te maken, kan de pot worden afgewerkt met een bodembedekker zoals verfijnde houtsnippers, gepreserveerd mos of siersteentjes. Ben je nog op zoek naar een bijpassende plantenpot of mand voor jouw kunstplant? Neem dan een kijkje in onze collecties potten en plantenmanden.

Verpakking
Wij pakken iedere kunstplant zorgvuldig in en gebruiken hiervoor een stevige doos, zodat jouw bestelling netjes bij jou thuisbezorgd wordt. In deze doos vind je naast jouw bestelling een flyer met een QR-code welke je kunt scannen voor tips & tricks voor onder andere het modelleren en het schoonmaken van een kunstplant.

Verzending
Onze bestellingen worden binnen 1 tot 5 werkdagen verwerkt en verzonden. Bij een bestelling met een waarde boven de € 75,- wordt de bestelling gratis verzonden. Op aanvraag leveren wij kunstplanten ook gemodelleerd af op locatie. Afhankelijk van de ordergrootte wordt hier een vergoeding voor in rekening gebracht.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen