Kunstbloem Amaranthus paars (110 cm)

€7,00
Artikelcode 31300004
Kunststeel Amaranthus met paarse bloemen (110 cm)
Levertijd: 1-3 werkdagen

Ben jij op zoek naar een duurzaam alternatief voor gewone bloemen, waarbij de gedetailleerde structuur zo goed mogelijk benaderd wordt? Dan zijn de kunststelen van FloraWorks perfect voor jou! Wij selecteren onze kunststelen namelijk op basis van kwaliteit en uitstraling. Deze Amaranthus kunststeel heeft paarse bloemen en kan zowel als los item of in een kunstboeket gebruikt worden. Voor het samenstellen van een mooi kunstboeket hebben we de volgende tips & tricks. Ben je daarnaast nog op zoek naar een bijpassende vaas voor jouw kunstbloemen? Neem dan een kijkje in onze collectie vazen.

Specificaties kunststeel

Soort: Amaranthus (Amarant)
Lengte: 110 cm
Kleur: Paars
Vorm: Vertakt
Materiaal: Kunststof

Verpakking

Wij pakken iedere kunststeel zorgvuldig in en gebruiken hiervoor een stevige doos, zodat jouw bestelling netjes bij jou thuisbezorgd wordt. Daarnaast hebben we tips & tricks op een rij gezet voor onder andere het schikken van een kunstboeket en het schoonmaken van kunstbloemen.

Verzending

Onze bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt en verzonden. Wij hanteren een minimum bestelbedrag van € 15,- om de verzendkosten betaalbaar te houden. Bij een bestelling met een waarde boven de € 75,- wordt de bestelling gratis verzonden.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen