D&W Process Technology

D&W Process Technology

  • Sector: Kantoren
  • Locatie: Uden

Een groot gebaar bij binnenkomst, groen aangeklede vergaderruimtes en werkplekafscheidingen op kantoor. Het moderne kantoor van D&W Process Technology mochten wij enige tijd geleden aankleden met diverse kunstplanten en kunstbomen.

Het gebouw heeft een ruimtelijke aankomsthal welke beschikt over veel licht inval waardoor het idee ontstond om de grote eye-catcher van dit project centraal in de hal te plaatsen. We hebben gekozen voor een indrukwekkende olijfboom van circa drie meter hoog. De prachtige stam is nauwelijks van echt te onderscheiden en de kunststofbladeren zijn zeer gedetailleerd.

De vergaderruimte waar klanten worden ontvangen is aangekleed met twee Dracaena Reflexa kunstplanten in matzwarte fiberstone potten. Verder zijn er schalen met varens op kasten geplaatst en is de tafel voorzien van een mooie Bonzai kunstplant.

De archiefkasten op kantoor zijn bovenop voorzien van beplanting in rechthoekige plantenbakken. Op die manier blijven de vierkante meters functioneel en zorgt de natuurlijke aankleding voor privacy en werkplekafscheiding tussen de verschillende bureaus.