BreeBronne Village

BreeBronne Village

  • Sector: Leisure
  • Locatie: Maasbree

Onlangs is het vakantiepark BreeBronne in Maasbree volledig vernieuwd. De algemene ruimtes zijn opgeknapt, opnieuw ingericht en aangekleed met kunstbomen, kunstplanten en kunstbloemen van ENYA OLIVIA. Je leest alles over de beplanting van de algemene ruimtes op de projectenpagina van Vakantiepark BreeBronne. Ook in de toekomst wordt er volop doorontwikkeld om een ultiem vakantiegevoel op het park te creëren. Eigenaar Roy Hermans heeft vorig jaar het vakantiepark BreeBronne overgenomen. Hij heeft een tienjarenplan klaar en verwacht maar liefst 500 luxe vakantievilla’s te realiseren.

De vakantiewoningen liggen op zeer ruime kavels in de natuur of aan het water en zijn uitgerust met natuurlijk, duurzaam materiaal. De natuurrijke omgeving van het park, heeft hen geïnspireerd. De kwalitatief hoogwaardige villa’s worden stijlvol ingericht en opgeleverd met alle luxe die er nodig is om heerlijk tot rust te komen. Hier horen uiteraard ook planten in- en rondom de vakantiewoningen bij. BreeBronne Village kiest er bewust voor om de woningen in te richten met kunstplanten. Dit vanwege het onderhoudsvrije karakter, de lange levensduur en vanuit het oogpunt van duurzaamheid. Belangrijk daarbij is dat de planten natuurgetrouw zijn en er uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit kunstplanten gewerkt wordt.

Om aan die wensen te voldoen hebben wij verschillende plantenpakketten, afgestemd op de verschillende type vakantievilla’s, samengesteld. Bijna elke ruimte in de woning wordt aangekleed met een mooie groene plant. In de woonkamer komt een grote eyecatcher en in de overige ruimtes komen één middelgrote en een aantal kleinere kunstplanten. Als basis hebben we gekozen om te werken met een collectie basic design plantenbakken en plantenpotten, herkenbaar aan hun natuurlijke afwerking. Alle items uit deze collectie zijn gemaakt van het sterke materiaal fiberstone en/of fiberclay. De look en feel zijn bijna niet van echt natuursteen te onderscheiden. De plantenbakken en plantenpotten hebben een tijdloze uitstraling en zijn geschikt om zowel binnen als buiten op het terras te plaatsen. De moderne, tijdloze uitstraling en natuurlijke afwerking passen mooi bij de uitstraling van de vakantiewoning.

De moderne, witte Water Cubes en Bos Cubes zijn aangekleed met één grote kamerplant in een hoge smalle pot in de woonkamer alsmede diverse kleinere kunstplanten in potten welke zorgen voor aankleding in onder andere de badkamer en de slaapkamers. Daarnaast is het buitenterras aangekleed met vierkante plantenbakken gevuld met grassen. Centraal op terras zijn hangplanten in wandpotten aan de muur bevestigd. Voor de Water Cubes en Bos Cubes is gebruik gemaakt van potten met een matwitte en lichtgrijze afwerking.

In aanvulling op het donkere en houten design van de Bosvilla’s en Bos Cottage’s is bij deze woningen gekozen voor potten met een matzwarte en gouden afwerking. Beide woningen zijn tevens aangekleed met één grote kamerplant in een hoge smalle pot in de woonkamer alsmede diverse kleinere kunstplanten in potten welke zorgen voor aankleding in onder andere de badkamer en de slaapkamers. Daarnaast is het buitenterras, afhankelijk van de grootte, aangekleed met vierkante plantenbakken gevuld met grassen en wandpotten met kunstplanten aan de muur.

We zijn trots op de nieuwe vakantievilla’s met bijbehorende plantenpakketten die bijdragen aan het vijfsterren-niveau van het park.