Jumpsquare
  • Sector: Leisure
  • Locatie: Nederland

De Europese markt voor indoor trampolineparken is de laatste jaren een explosief groeiend segment binnen de leisuremarkt. Jumpen van trampoline naar trampoline, salto's oefenen, jumpen over of van de jump obstacles en ervaren hoe het is om gewichtsloos te zijn. Wie van bewegen houdt en graag plezier maakt zal het geweldig vinden. De ultieme combinatie van sport, fun & gezelligheid.

Jumpsquare is actief in Nederland en België als exploitant van indoor trampolineparken. Vanaf de opening van het eerste park in Nieuwegein (NL) vervult Jumpsquare een toonaangevende rol binnen de sector van grootschalige en kwalitatief hoogwaardige trampolineparken. Met ruim 30 indoor trampolineparken is Jumpsquare groep de grootste én snelst groeiende Europese keten van indoor trampolineparken.

Wij mochten zowel het hoofdkantoor als de nieuwe vestiging in Eindhoven aankleden met kunstbeplanting. Rekening houdend met de stoere, attractieve uitstraling van Jumpsquare hebben we op beide locaties gekozen voor toepassing van grote, matzwarte potten. Omdat deze zich uitstekend lenen voor grotere planten hebben we besloten om per pot één grote kunstplant dan wel meerdere kunstplanten van eenzelfde soort maar in verschillende formaten te plaatsen. Zo staan er nu op het hoofdkantoor een pot met een solitaire grote Strelitzia Nicolai plant, maar ook een pot met een set Chamaedorea palmen, een pot met een set Ficus Lyrata planten en een pot met een set Dracaena planten.

Voor de aankleding van de Jumpsquare vestiging in Eindhoven hebben we een mix van grote planten, kleinere tafelplanten en hangplanten toegepast. Als kleinere kunstplanten voor op de tafels en achter de bar hebben we gekozen voor Rozemarijn, Pilea’s, Grassen, Pellaea en Boston varens. De zwarte paperbags en jute plantenzakken waarin deze plantjes vast zijn bevestigd staan in sets van twee of drie bij elkaar voor een leuk en speels effect. Sets van kunstplanten in grote, matzwarte potten staan bij de ingang en naast de bar. En tenslotte tref je achter de bar nog een leuke mix van hangplanten aan.